Fire Emblem Heroes: Quiz Campaign now over, list of questions

In order to promote Fire Emblem Heroes during the Golden Week, Nintendo and Intelligent Systems have launched the second Quiz Campaign for the game. It works just like last time: players will be asked various questions via Twitter, and if the answer with the most votes is the right one, it will be counted as correct.

This time around, there will be 18 questions over the course of 10 days (2 questions each day). If players get the right answer to all the questions (they have 24h for each one), then everyone (even those who didn’t participate) will receive 10 Orbs and 5 000 Hero Feathers as Special Log-in Bonus!

Unfortunately, it doesn’t look like Nintendo is going to provide official English translation of the questions, so we’ve made this post! It will be updated regularly, as soon as new questions go live. You can vote by the Twitter embeds below!

This second Quiz Campaign for Fire Emblem Heroes runs from April 27th to May 6th. The rewards will be delivered to all players as Special Log-in Bonus at an unspecified date, once the campaign is over.

Correct answers from players: 20/20.

Questions

Question 1

  • Question: Which of the following is the Dire Thunder?
    • A
    • B
    • C

Fire Emblem Heroes Quiz Q1

Question 2

  • Question: Which of the following Hero is referred to as “The Dragon That is Called A God”?
    • Tiki
    • Fae
    • Myrrh

Question 3

  • Question: Listen to the voice samples below. Which of the following lines is actually said by Lilina?
    • “Mou, Shiranai!”
    • “Gao Gao~!”
    • “Oreishiteyoune!”

Question 4

  • Question: Look at the picture below. Which haircut is Owain’s?
    • A
    • B
    • C

Question 5

  • Question: Look at the picture below. On which map from Book I of the main story can the terrain shown in the picture be found?
    • Blazing Noblemen
    • Napping Dragon
    • Armies Clash

Question 6

  • Question: Look at the video below. What kind of recovery staff has this kind of effect (with beautiful feathers)?
    • Mend
    • Restore
    • Martyr

Question 7

  • Question: Look at the picture below. Which haircut is Nino’s?
    • A
    • B
    • C

Question 8:

  • Question: Look at the picture below. Which tatoo is Hawkeye’s?
    • A
    • B
    • C

Question 9:

  • Question: Look at the picture below, that shows a desert area. Which map from Book I of the main story is it from?
    • Desert Dragons (Word of Binding)
    • The Guardian (World of Blazing)
    • Desert Stronghold Siege (Bitter Enemies)

Question 10:

  • Question: Look at the picture below. Which Pegasus belongs to Caeda?
    • A
    • B
    • C

Question 11:

  • Question: look at the picture below. Which one of these Tomes is the Ragnarok?
    • A
    • B
    • C

Question 12

  • Look at the picture below (and pay particular attention to the hair). Which silhouette is Catria’s?

    • A
    • B
    • C

Question 13

  • Question: Listen to the voice clip below. Which line is said by Saber?

    • A: …Tameshite miruka?
    • B: Nigasanaize…?
    • C: Shitsukoinee

Question 14

  • Question: Look at the picture below. Which picture shows Lon’qu’s outfit?

    • A
    • B
    • C

Question 15

  • Question: Which Hero is referred to as the “Dancing Duelist”?

    • Amelia
    • Rebecca
    • Inigo

Question 16

  • Question: look at the picture below (and pay particular attention to the hairstyle). Which silhouette is Julia’s?

    • A
    • B
    • C

Question 17

  • Question: look at the picture below. Which Dragon is actually Ninian transformed?
    • A
    • B
    • C

Question 18

  • Question: look at the picture below. Which horse belongs to Ursula?
    • A
    • B
    • C

Question 19

  • Question: Look at the picture below. Which feet are Caeda: Talys’s Bride’s?
    • A
    • B
    • C

Question 20

  • Question: Look at the video clip below. Which type of magic tome is shown in that video clip?
    • Ivaldi
    • Shine
    • Thani

Answers

  • Question 1: Which of the following is the Dire Thunder?
    • Answer: 1

Fire Emblem Heroes Quiz A1

  • Question 2: Which of the following Hero is referred to as “The Dragon That is Called A God”?
    • Answer: Fae

Fire Emblem Heroes Quiz A2

  • Question 3: Which of the following lines is actually said by Lilina?
    • Answer: Mou, Shiranai!

Fire Emblem Heroes Quiz A3

  • Question 4: Which haircut is Owain’s?
    • Answer: A

Fire Emblem Heroes Quiz A4

  • Question 5: On which map from Book I of the main story can the terrain shown in the picture be found?
    • Answer: C – Armies Clash (Chapter 13, Map 4)

Fire Emblem Heroes Quiz A5

  • Question 6: What kind of recovery staff has this kind of effect (with beautiful feathers)?
    • Answer: Martyr

  • Question 7: Which haircut is Nino’s?
    • Answer: B

Fire Emblem Heroes Quiz A7

  • Question 8: Which tatoo is Hawkeye’s?
    • Answer: A

Fire Emblem Heroes Quiz A8

  • Question 9: Look at the that shows a desert area. Which map from Book I of the main story is it from?
    • Answer: Desert Dragons (Word of Binding)

Fire Emblem Heroes Quiz A9

  • Question 10: Which Pegasus belongs to Caeda?
    • Answer: A

Fire Emblem Heroes Quiz A10

  • Question 11: Which one of these Tomes is the Ragnarok?
    • Answer: C

Fire Emblem Heroes Quiz A11

  • Question 12: Which silhouette is Catria’s?
    • Answer: A

Fire Emblem Heroes Quiz A12

  • Question 13: Which line is said by Saber?
    • C: Shitsukoinee

Fire Emblem Heroes Quiz A13

  • Question 14: Which picture shows Lon’qu’s outfit?
    • B

Fire Emblem Heroes Quiz A14

  • Question 15: Which Hero is referred to as the “Dancing Duelist”?
    • Answer: Inigo

Fire Emblem Heroes Quiz A15

  • Question 16: Which silhouette is Julia’s?
    • Answer: C

Fire Emblem Heroes Quiz A16

  • Question 17: Which Dragon is actually Ninian transformed?
    • Answer: C

Fire Emblem Heroes Quiz A17

  • Question 18: Which horse belongs to Ursula?
    • Answer: B

Fire Emblem Heroes Quiz A18

  • Question 19: Which feet are Caeda: Talys’s Bride’s?
    • Answer: C

Fire Emblem Heroes Quiz A19

  • Question 20: Which type of magic tome is shown in that video clip?
    • Answer: B, Shine

As usual, keep an eye out on the Events and Content Updates and Characters page to keep up to date with all that’s happening in the game!

Source: Fire Emblem Heroes (Twitter)


twittergoogle_plusredditmail

Lite_Agent

Founder and main writer for Perfectly Nintendo. Tried really hard to find something funny and witty to put here, but had to admit defeat. Also known as Maintenance Guy by some. Twitter: @lite_agent

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.